Vi har profilkläderna till ditt företag eller förening

Profilkläder med tryck eller utan tryck

Kläder med ditt eget varumärke eller din egen logotyp är inte mer uppskattade. Som företagare vill du bära ditt varumärke med stolthet, och det vill alla dina anställda också. Att ge din egen personal och dina anställda moderiktiga profilkläder är därför en gåva som de definitivt kommer att uppskatta. Om ditt företag är bra på vad det gör kommer andra människor också att vilja bära ditt varumärke och din logotyp, vilket gör att du kan använda kläderna som en reklampresent till dina kunder.

T-shirts är bland de mest använda profilkläderna. Denna klassiska, könsneutrala klädsel kan ges som kundgåva eller användas vid försäljning på de flesta arbetsplatser. Oavsett vad företaget säljer kan alla som arbetar i en butik lätt bära en T-shirt för att representera företaget. En tryckt T-shirt kan enkelt anpassas efter dina behov och är ett billigt sätt att marknadsföra ett varumärke. Samtidigt som man behåller integriteten hos det budskap man vill förmedla kan olika storlekar och stilar ge variation.

Det faktum att T-shirten är ett grundläggande klädesplagg kan göra det utmanande att bära den på jobbet. Med bara en tröja på sig kan det vara utmanande att verka alltför seriös och väl sammansatt. Vi erbjuder profilkläder i olika stilar och prisklasser. Du bör klicka dig fram till premium- och miljövänliga t-shirts om du ska spendera pengar på tryckta profilkläder till din personal. Dessa kategorier innehåller skjortor som är lämpliga för arbetsplatsen, lite mer exklusiva och av högre kvalitet - precis vad dina anställda bör bära när de representerar ditt företag!

Funktion

Funktion

Det är avgörande att profilkläderna du köper passar dig perfekt. Det är värt att ta sig tid att hitta något som passar bra eftersom ett dåligt passande plagg helt kan förstöra ditt utseende. När du letar efter kläder som sitter bra finns det några saker att tänka på. Se till att du först och främst är bekant med dina mått. Det är enkelt att bestämma midjemått, byst och höftmått och du kan till och med använda ett måttband för att få exakta resultat.

Att ge bort T-shirts till utvalda kunder är en framgångsrik strategi. Detta ses som en vänlig gest och uppskattas för det. I större skala kan du sedan räkna med att t-shirten kommer att bäras av mottagarna och ytterligare marknadsföra ditt varumärke. Alla som bär ens T-shirt förvandlas till en vandrande reklam!

Reklam kepsar

Broderi är dock ofta mer kostnadseffektivt när designen kräver många färger. Sammanfattningsvis varierar metoderna beroende på vilket plagg som ska tryckas när det gäller kostnad, livslängd och lämplighet. Tänk också på att broderi kan irritera huden om det placeras på ett känsligt område som sidan av bröstet i ett plagg som sitter nära kroppen. Detta beror på att ett broderi också har stygn inuti tyget. Screentryck är att föredra om du har en liten, invecklad logotyp eller små bokstäver eftersom broderi är olämpligt för dessa.

Reklam kepsar
Skapa en hel kollektion av profilkläder

Skapa en hel kollektion av profilkläder

Storleken och placeringen av din logotyp på plagget måste också vara känd för tryckeriet. Tryckeriet kommer att trycka dina kläder när konstverket är klart och skicka dem till dig för kontroll. Innan du ger ditt godkännande till trycket ska du se till att inspektera dess kvalitet. Var inte rädd för att begära en revidering från tryckeriet om det finns några problem.

Profilkläder av denna typen förmedlar en modern men avslappnad känsla och är enkel att märka med din logotyp genom att brodera eller trycka den. Både herr- och damskjortor i pique finns i mjuk bomull och användbara material. Letar du efter högkvalitativa affärskläder som håller länge och utstrålar rätt stämning för ditt företag? Då bör du bära märkeskläder med tryck. Våra märkeskläder upprätthåller en hög standard som håller länge och ger dina profilkläder ett mer exklusivt utseende. Naturligtvis ger vi dig ett antal alternativ för att märka dessa. Välj en plats som fungerar bäst för ditt företag för att trycka eller brodera din logotyp där.

Gör en noggrann uppskattning av antalet ni behöver

T-shirts är det mest sålda klädesplagget på marknaden för profilkläder. T-shirtens mångsidighet, som kan bäras med shorts, byxor, jeans och kjolar, uppskattas av både kunder och anställda. Evenemang är en annan miljö där specialtryckta T-shirts glänser. Ditt varumärke kan lätt försvinna i mängden vid stora evenemang, men du kan förhindra detta med hjälp av en genomtänkt designad T-shirt med ditt varumärkes avtryck. Sprid ut alla dina T-shirts frikostigt!

Reklam kepsar
Funktion och syfte för profil- och reklamartiklar

Placering är till stor del en fråga om personliga preferenser och åsikter. Ditt trycks placering och storlek avgör vilket budskap det förmedlar och hur det känns. Vi rekommenderar vanligtvis ganska dämpade färgtryck på vänster bröst, någonstans runt halsen eller bara på ärmen på arbetst-shirts. Men kanske arbetar du i en hektisk miljö där det är viktigt att synas snabbt? Då vill du ha ett stort tryck som sticker ut mot tröjans färg och skapar kontrast. Trycket bör i det här fallet placeras mitt på bröstet och ryggen. Ett kvadratiskt tryck i största möjliga storlek kan fungera som en kompromiss mellan subtilt och skrikigt på varje ärm.

Funktion och syfte för profil- och reklamartiklar